Kommit långt, men..

Idag kom jag att tänka på hur långt jag egentligen kommit. 

Jag har utbildat mig. Diplomerad massör, diplomerad medicinsk massageterapeut, certifierad massör och inom kinesiologi tejpning. 

Jag har startat mitt egna företag. Som jag snart haft i två år. 

Jag har kommit långt i min personliga utveckling. 

Men ändå så är jag inte nöjd med vad jag åstadkommit. Jag känner inte att det räcker till för alla andra. Jag känner mig inte lika bra som alla andra. 

Många i min omgivning har pojk-/flickvän, förlovade eller sambos. Många har flyttat hemifrån och många är ute och resor. Plus att typ alla har körkort. 

Vad gör jag? 
Jobbar kvar i affären jag jobbat så pass länge att jag knappt vet om det är 7 eller 8 år som gått. Bor hemma. Och är singel. Och jag har övningskört 5 gånger, thats it. 

Varför kan jag inte vara nöjd med mig själv och allt detta jag ändå har lyckats med? Jag är snart 22 och blev egen företagare vid 20 års ålder. Det är ju ändå rätt stort. Eller? 

Jag tittade på mina diplom idag, kollade mig runt i lokalen och jag kände inget pirr i magen som jag brukar göra. Jag tänkte bara "jaha, vad ska jag göra här näst? Detta räcker ju inte" 

Varför kan jag inte bara inse vad jag gjort med mitt liv? Jag har kommit långt. Men jag inser inte det. För jag tycker att allt som alla andra gör är mycket bättre och större än mina framsteg och handlingar. 



Mitt liv | | Kommentera |
Upp