It's time for a update!

Så ja, en liten uppdatering om mitt liv. Mycket har hänt sedan sist. Det mest jobbiga är givetvis att min älskade Rutger fick somna in den 4 april. Det var något av det smärtsammaste och jobbigaste jag varit med om, men jag vet att han har det bra nu och slipper all smärta. 

Och jag har med honom i mitt hjärta hela tiden! Och nu sitter hans namn även på min arm, och jag är så sjukt nöjd! 

Angående mig själv och min sjukdom.. jag jobbar 75% i skrivande stund och det fungerar bra! Har 6 arbetsdagar kvar innan jag går på en efterlängtad semester! Under min semester har jag inget planerat direkt, men denna sommaren ska jag tänka på mig själv. För det är ett år sen mitt helvete började. 

Jag går till min sjukgymnast en gång i veckan, dock uppehåll nu över sommaren, och värken har blivit betydligt bättre! Jag orkar cykla mer och mina muskler har börjat göra som jag vill igen! 

Så kommer vi till det tråkiga.. min aptit är lika dålig som i tidigare inlägg. Den vill inte komma tillbaka. Jag gick upp lite i vikt i mars, men sen gick den ner igen. Jag har gått upp 1 kg totalt efter viktraset. Det är något som tar på både kraften och energin. Jag har inga byxor eller shorts som passar, så det har blivit en ny garderob för min del. Det är ju alltid kul med nya kläder, men inte lika kul att det är pga detta jag har det. 

Jag kämpar på och i veckan får jag ett kostschema av min dietist. Näringsdryckerna tar jag 1-2 gånger om dagen och att äta ensam är det svåraste. Det tar stopp efter några tuggor, oavsett hur hungrig jag är.. 

Men nu ska jag ta tag i denna söndagen och njuta av solen! Det borde du också göra! 
Ha en underbar söndag så höra vi kanske någon gång längre fram! 

Puss & kram 

 

Mitt liv | | Kommentera |
Upp